مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق از کار

با سلام
من 14 سال سابقه خدمت در نیروگاه برق رو دارم داخل اداره اتفاقی افتاد برای من و دونفر از همکارانم که همونجا به مدیر عامل توضیح دادیم که ما اشتباه کردیم و توضیحات لازم رو دادیم بعد ما رو تعلیق کرد گفت باید کمیته انضباطی جلسه بگذارد که ببینیم نتیجه چی میشود بعد یک ماه گفتن جلسه گذاشتن و الان تلفنی باهامون تماس گرفتن که باید اخراج بشوید و ضرری که به شرکت زدید رو جبران کنید بعد هم گفتن باید خودتون استعفا بدهید که قضیه رو به ارگان های قضایی نکشونیم الان چند روزه ما برای استعفا نرفتیم اون ها هم تماس نگرفتن دیگر ولی هنوز تعلیقیم میخوام بدونم برای بیمه بیکاری و سنوات که دارند کشش میدهند که بعدا نتونیم تو اداره کار ادعایی بکنیم؟ تا کی میتونند اینجور کشش بدهند یا اصلا تعلیق کردن ما قانونیه هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق اداره کار شکایت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه تظلم خواهی علیه ادارات دولتی از طریق دیوان عدالت اداری ممکن است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای شکایت از ارگان دولتی باید ازطریق دیوان عدالت اداری اقدام کنید