مشاوره حقوقی رایگان - آزادی زندانی

برادر من بابت دزدی سکه زندان هست و سابقه دار هست آیا قبل حکم رضایت بگیریم ازاد میشود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت دریافت رضایت امکان تخفیف در مجازات وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نشان نمی‌دهد می‌توانید رضایت بگیرید از تخفیفات در پرونده استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه سابقه دار می‌باشد رضایت شما می‌تواند موارد تخفیف مجازات باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا خیر مگر ربع سکه باشد که زیر 20 میلیون تومان است گ قابل گذشت

البته گاها در جرایم غیر قابل گذشت قضات با اخذ رضایت شاکی ارفاق می‌کنند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

میزان مال مسروقه تعیین کننده خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
در صورت رضایت موجب تخفیف
مجازات است