مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

بنده متولد سال 54هستم از سال 77در سازمان بورس تا کنون در قسمت تاسیسات فنی مشغول به کارم از سال 85تا سال95 در حکم حقوقی بنده عنوان سختی کار پرداخت شده با توجه به اینکه محل کار بنده در تمام این سالها در طبقه منفی3 بوده و مشکلاتی از قبیل سر و صدا و کمبود نور و هوای نامناسب و مواد اسیدی و همچنین خطرات انفجار دیگ بخار و برق و غیره بوده آیا شرایط سختی کار جهت باز نشستگی پیش از موعد شامل اینجانب میشود ؟ متشکرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از مرجع مربوطه پیگیری بنمایید یا درخواست دهید تا بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید نوع شغل شما در کمیته تعیین مشاغل سخت بررسی گردد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود اگر شغل شما جز مشاغل سخت و زیان اور طبقه بندی شده باشه بله ممکن هست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید تقاضا دهید تا مورد بررسی قرار گیرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
درخواست بدهید تا بررسی شود .
موفق باشید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید