مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه مطلقه

سلام خانمی 55 ساله وجدا شدم
نه مسکن دارم ونه شغلی وبیمه هم نیستم
مادرم در قید حیات هست وبیمه دارد وحقوق سوالم اینه آیا من میتونم حقوق پدر بزرگم که فوت شده رو بگیرم
اگر بله به کدوم اداره باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر شما از قبل تحت کفالت پدربزرگ بوده باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق نظریه دیوان عدالت اداری اگر در زمان حیات پدربزرگ تحت تکفل ایشان بوده‌اید به شرط نداشتن شوهر و نداشتن منبع درآمد و مجرد بودن 25 درصد از حق مستمری به شما تعلق می‌گیرد . به هر حال مقررات بیمه تامین اجتماعی ملاک عمل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نوه در صورتی می تواند مستمری پدربزرگش را دریافت کند که تحت تکفل وی باشد