مشاوره حقوقی رایگان - توهین ناموسی و هتاکی از طرف زن به شوهر

باسلام و احترام
برادرم قصد طلاق همسرش رادارد به دلیل سوء استفاده همسرش از دارایی و اموال وی ، هتک حرمت برادرم طی 22 سال زندگی مشترک ،
همسر برادرم تا میتواند پیام های بسیار توهین آمیز حاوی تهمت ،افترا ، هتک حرمت و فحش های ناموسی با سیمکارت و گوشی خودش به گوشی برادرم ارسال کرده .آیا میتوانیم به جرم فحاشی کردن و توهین های ناموسی برادرم و ما شکایت کنیم ؟ نتیجه چه می شود. پیامک ها همه موجود هست و پرینت گرفتیم.
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر sms بوده آری، قابل شکایت و پیگیری است و امکان نتیجه گیری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید بر اساس پرینت پیامک‌ها شاهد و دیگر مدارک موجود علیه آن شخص شکایت مطرح کنید تا پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برادر شما می‌تواند بابت توهین و افترا شکایت نماید

اما بابت کلمات رکیک و حد قذف صاحب حق می‌بایست شکایت نماید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام بله میتوانید ، بسته به نوع فحاشی ها مجازات تعیین میشود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت به توهین یا افترا بحث اصلی خانوادگی برادرتان و همسرش را حل نخواهد نمود لبته برادرتان می‌تواند به جرم توهین به استناد مزاحمت‌های تلفنی شکایت کند اما از شر مطالبه مهریه و سایر امور حقوقی زوجه در امان نخواهد ماند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ امکان‌پذیر است.
مجازاتِ جرم توهین به اشخاص عادی جزای نقدی از 6٫000٫000 تومان تا 24٫000٫000 تومان می‌باشد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هرکس به او توهینی شده میتواند شکایت کند

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دلیل داشته باشید امکان اقامه شکوائیه کیفری توهین و تهدید وجود خواهد داشت
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ا سلام
برادر شما می‌تواند بابت توهین و افترا شکایت نماید

اما بابت کلمات رکیک و حد قذف صاحب حق می‌بایست شکایت نماید