مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه فرزند پدر ایرانی و مادر افغانی

برای گرفتن شناسنامه نوزاد پدر ایرانی و مادر افغانی چی کار کنم لطفا وکیل معرفی کنید تا کار ما را انجام دهد با تشکر .

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بایستی مدارک بررسی گردد. مدارک ارسال تا پس از بررسی توضیحات داده شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افرادی که پدر آن‌ها ایرانی باشد و فرقی نمی‌کند که در ایران متولد شده باشند یا در خارج در هر حال ایرانی محسوب می‌شوند و تبعه ایران خواهند بود، پس با توجه به این مهم برای شناسنامه فرزند دارای پدر ایرانی و مادر خارجی میتوان به راحتی اقدام نمود .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
با اینجانب تماس بگیرید
مشکل شما حل خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال قابل پیگیری است
در صورت تمایل به همکاری از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از صفحه اصلی سایت درخواست خود را ثبت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به شرایط ازدواج با اتباع مطابق آیین نامه‌های سازمان امور مهاجرین و اداره اتباع دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فرزند شما ایرانی محسوب می شود
باید گواهی ولادت فرزند داشته باشد
پدر فرزند باید در اداره ثبت درخواست بدهد