مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه اجاره ای

سلام بنده یک خانه اجاره کرده ام سال اول قرارداد در املاکی بستیم امسال ولی پشت همان برگه قرارداد خودمان نوشتیم و امضا کردیم الان ما میخواهیم حدودا 2 ماه زودتر از اتمام قراردادی که خودمان نوشتیم خانه رو تخلیه کنیم چند روز پیش به ایشان اطلاع دادیم و گفتن که من قول خانه را به کسی داده ام و ما هم شروع کردیم دنبال خانه گشتن و پیدا کردیم و قرارداد هم بستیم منتها صاحب خانه میگه که مستاجری خانه رو نمیپسنده باید تا آخر مهلت قرارداد اجاره بپردازید پول پیش مارو هم نداده فعلا خب الان چی کار کنیم؟
خونه ایشان سقفش آب میدهد و آبگرمکن هم که خراب بود خودمان درستش کردیم و از ایشان پول نگرفتیم و چاه دستشویی هم میاد بالا هر از گاهی

پاسخ ها :

تخلیه پیش از موعد ملک توسط مستاجر تخلیه ملک توسط مستاجر موجر مستاجر اجاره