مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه پیش از موعد ملک توسط مستاجر

با سلام و احترام ، با مستاجر قرارداد یازده ماهه با امضاء دو شاهد نوشتیم (بین خودمون) بهد از گذشت دو ماه و نیم مستاجر از طریق واتسآپ اعلام کرده که اینجا برای من مناسب نیست و پول رهن منو بدین میخوام تخلیه کنم در قراردادی که نوشتیم بندی بعنوان فسخ ننوشتیم و تنها مورد فسخ قرارواد عدم پرداخت اجاره از طرف مستاجر می باشد . تمام خیارات رو هم سلب کردیم و خونه هم هیچ مشکلی نداره و البته اجاره و شارژ و پول برق و..... پنج ماهه پرداخت نکرده و یکبار هم براش اظهارنامه رسمی مبنی بر عدم پرداخت اجاره دادم اچون فصل اجاره نیست نخواستم قرارداد رو فسخ کنم ، آیا میتونه با اعلام واتسآم خونه رو تخلیه کنه و بگه چون اجاره ندادم پس فرارداد فسخه چنین چیزی امکان داره یا اختیار با مالک که در صورت عدم پرداخت اجاره فسخ کنه با نه . با تشکر هزینه وکیل برای گرفتن اجور معوقه ونهایتا تخلیه ملک در انتها چقدر خواهد بود و هزینه اون با مستاجره یا مالک .

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،
طبق مصوبه ستاد کرونا، چنانچه املاک مسکونی مورد اجاره در مدت زمان تمدید قرارداد اجاره مورد معامله به شیوه رسمی و قطعی معامله شده باشد و ملک به مالک دیگر منتقل شود در صورت خواسته مالک جدید جهت تخلیه ملک بایستی تا حداکثر دو ماه از تاریخ عقد قرارداد رسمی فرصت تخلیه ملک را خواهد داشت لازم به یادآوری است در تمامی موارد فوق چنانچه مستاجر قادر به پرداخت و یا بستن قرارداد جدید نباشد و مبلغ اجاره افزایشی را قبول نکند موظف است تا در اسرع وقت ملک را تخلیه نماید. همچنین طبق مرجع صالح رسیدگی اگر مستاجر در مدت زمان اجاره به تعهدات خود پایبند نباشد و حقوق موجر را تضییع نمایند مشمول مصوبه کرونا نخواهد شد. ضمن اینکه در صورت عدم تخلیه برای شهرهای تهران و البرز بمیزان 25 درصد و شهرهای دیگر 15 درصد به میزان اجاره اضافه میگردد