مشاوره حقوقی رایگان - ترک سیلندر و چسب زدن

درود
من یه ماشین خریدم به مکانیک نشون دادم مکانیک در کاپوت را زد بالا گفت ماشین موتورش سالمه یه وکالت تا 1ماه گرفتم قبل یک ماه تعویض پلاک کردم بعد متوجه شدم روغن ریزی داره بردم روپاچال میکانیک میگه سیلند را چسب کردن آیا میتونم شکایت کنم
بنگاه دار هم تو قولنانه نوشته به تایید کارشناس شده میشه کمکم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا تامین دلیل کنید و با جلب نظر کارشناس تا میزان و نحوه و زمان وقوع خسارت مشخص گردد سپس بر اساس آن دادخواست مطالبه خسارت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طبق نظر کارشناس می توانید طرح دعوی کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتش کافه خیارات از جمله عیب را از خود اسقاط نموده باشید و نظریه کارشناس را نیز تایید کرده باشید فسخ برای شما متصور نیست اما می‌تواند به استناد خیار تدلیس درخواست فسخ نمایید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
بله در فرض مورد شما امکان گرفتن خسارت و یا فسخ معامله وجود داره و برای فسخ باید به فوریت اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با شرایطی خاص امکان مطالبه خسارت وجود خواهد داشت
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل مطرح نمایید
و بعد دادخواست مطالبه خسارت ارش به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و ...