مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک غیر اصولی کوچه

با سلام
در روستا زمین‌های طرح هادی ساختمان دو بر درست کردیم با این مشخصات از طرف خیابان 32 متری از طرف کوچه 8
بعدا از طرف خیابان 32 یه زمین 64 متری رو خواستن درست کنن
ما رفتیم بنیاد و بخشداری
هر دو گفتن جلوی کوچه نمیشه درست کرد
بخشداری دستور داد توقف عملیات
هر چه پلیس زنگ زدیم گفتن به پا ارتباطی نداره
حالا ما باید از داخل 32 وارد 5 متری شیم بعدش وارد کوچه 8 متری
خواهشن ما رو راهنمایی و وکیل هم معرفی کنین
الان 5 همسایه موندیم چکار کنیم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس کنید سپس بر اساس نظریه کارشناس می‌توانید دادخواست مرتبط با آن را ارائه دهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع از طریق گفتگو و ملاحظه مدارک است .
موفق باشید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید شکایت کنید لکن قبل از اقدام به وکیل مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از طریق دهیار و بنیاد مسکن پیگیری نموده و هرگونه رفع مانعی را از طریق دادگاه درخواست نمایید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
اگر همسایه شما اقدام به ساخت بر خلاف طرح هادی روستا کرده امکان پیگیری برای شما وجود داره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برخلاف قانون ساخته شده است امکان پیگیری وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام ، توضیحات کافی نیست وقت مشاوره تلفنی یا حضوری بگیرید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک خود را جهت بررسی ارسال گزینه بررسی مدارک را فعال نمایید