مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام. صبح بخیر. بنده. سال. 92یک قطعه زمین از فامیلم خریداری کردم. ولی ایشان از دادن قولنامه امتناع کردن. درصورتی که طی چندین مرحله متراژ مشخص شده الان وی کلا زده زیر فروش و گرفتن پول بنده شکایت کردم. ولی چون. قولنامه. ندارم. فروشنده. منع تعقیب شده خواهشمندم. کمکم. کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اثبات مالکیت مطرح نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، پرونده مستلزم بررسی مدارک و ادله شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید.
اگر مدارک یا شاهد دارید می توانید دادخواست حقوقی مناسب بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تنظیم سند رسمی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
از سوی دیگر شما می‌توانید در مهلت مقرر قانونی به قرار منع تعقیب اعتراض بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

جهت اثبات مالکیتتان در این خصوص نیاز به ادله حقوقی دارید وقتی ادله‌ای ندارید سوگند آخرین راه است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت ملاحظه رای دادگاه گزینه بررسی مدارک را انتخاب نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق مشاوره تلفنی داشته باشید