مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن

سال 99 آپارتمانی را در دفتر خانه به نام شخصی کردم بدون اینکه پولی بگیرم یا مبایعه نامه ای امضا بزنم با اعتماد به مشاور املاک که گفتند فلان زمین را به نام شما میکنم فردای آنروز یک مبایعه نامه برای زمین گفته شده بین من و مشاور املاک تنظیم شد با این توضیح که مبلغ زمین فوق از فروش آپارتمان من پرداخت شده ولی بعداً متوجه شدم مالک زمین شخص دیگری است و مشاور املاک را محکوم کردم به پرداخت مبلغ زمین و مقداری اندک خسارت که الان متواری است آیا من میتوانم آپارتمان خود را از خریداری که به من هیچ مبلغی پرداخت نکرده مطالبه کنم

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مدارک خود را جهت مطالعه و بررسی برای وکیل ارسال نمایید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، علی الاصول بله، لکن راهنمایی دقیق مستلزم بررسی مبایعه نامه و مدارک شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب اینکه در خصوص زمین حکم گرفته اید، اگر معامله زمین به صورت مستقل انجام شده باشد کاری نمیشه کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر آپارتمان خویش را به نحو مستقل از قرارداد خود با املاک منعقد نموده‌اید آپارتمان قابل بازپس‌گیری نمی‌باشد و تنها از طریق املاکی می‌توانید پیگیر باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به محض امضا مالکیت آپارتمان قطعی شده و شما صرفاً می‌توانید مبلغ ثمن را به انضمام کلیه خسارات وصول نمایید بهتر می‌بود در حین عقد مبایعه نامه با متخصص حقوقی مشورت می‌کردید تا شرط فاسخ در عقد لحاظ می‌نمود که در صورتی کل مبلغ ثمن پرداخت نگردد معامله قطعی نیست و منفسخ است

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام جهت بررسی موضوع نیاز به مطالعه اسناد شماست