مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شماره اتاق خودرو

سلام یک ماشین وانت مزدا خریدم اماشماره اتاق داخل تصادف گم شده وتعویض پلاک نمیشه چیکار کنم نامه برای آگاهی تعویض پلاک دادن
اما جواب درستی نمدین چون میگن
آگاهی خودش بعد بازدید حک مکنه
اصلا نمیاد بازدید کنه میگه باز برو
اتاق 21 تعویض پلاک خواهشن راهنمایی کنید من باید با ی وکیل مشاوره بگیرم.فقط ماشین سمت
راننده تصادفی گلگیر سمت راننده با
پالونی داخل عوض شده شماره اتاق
مفقود شده چیکار کنم.سلام یک ماشین وانت مزدا خریدم اماشماره اتاق داخل تصادف گم شده وتعویض پلاک نمیشه چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق پلیس راهور منطقه به شکل حضوری پیگیری نمائید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، از مرجع مربوطه( راهور یا آگاهی) پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به فروشنده خود رجوع نمایید چنانچه امکان فسخ قرارداد دارید نسبت به اعلام اراده خود مبنی بر فسخ از طریق ارسال اظهارنامه اقدام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به علم یا جهل شما در قرارداد با فروشنده دارد در صورتی که در حین قرارداد جاهل به این موضوع بوده باشید فروشنده ملزم به رفع مانع است