مشاوره حقوقی رایگان - اجاره طلا

سلام بنده مقدار 1/5کیلو گرم طلا به برادرم از قرار اجاره هر کیلو درماه معادل 30 میلیون تومان که جمعا 45 میلیون میشود واگذار کرده ام طی قراردادی که بین خودمان نوشته ایم و ازتاریخ 1402/10/1 لغایت 1403/10/1به مدت یک سال .اکنون من به جهت خرید ملک به این طلای خود نیاز دارم ضمنا 2 ماه است که به برادرم این موضوع را اعلام نموده ام اما نامبرده از دادن امانتی بنده خودداری میکند و اعلام میکند که در سر موعد میتوانم طلای شما را بدهم لطفا راهنمائی ام کنید آیا میتوانم جهت گرفتن مالم اقدام قانونی کنم با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند قابل اقدام و پیگیری است و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و در صورت عدم اقدام دادخواست استرداد طلاجات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست استرداد طلای امانی علیه وی طرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نمیتوانید قبل از اتمام زمان قرارداد آنرا اخذ کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام طبق قرارداد باید اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام چون قرارداد قانونا الزام آور است قبل موعد قراردادی نمیتوانید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یکبار عنوان شده احاره دادید یک بار عنوان شده امانت دادید قابل جمع به نظر نمیرسد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
قرارداد اجاره تا پیش از انقضای مورد از سوی طرفین قابل فسخ نیست مگر اینکه شرط فسخ برای یکی از طرفین وجود داشته باشد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قراردادهای اجاره طلا در بیشتر موارد باطل هستند و پول دریافت شده نیز مطابق فتوا های صادره ربا محسوب می شود. البته این موضوع هم به ضرر و هم به نفع شماست. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلای شما امانتی نیست که امانت را می‌خواهید اجاره است و مطابق قرارداد اجاره عمل می‌گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حق با برادر شما می‌باشد؛ چرا که قرارداد تا 1403/10/01 لازم الاجراست و شما نمی‌توانید قبل از موعد مقرر، یکطرفه نسبت به انحلال آن اقدام نمائید مگر اینکه در قرارداد شرط فسخ پیش‌بینی‌ شده باشد.