مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی انتظامی

با سلام من در گزینش نیروی انتظامی شرکت کردم تمام مرحل پزشکی و مصاحبه رو قبول شدم ،
ولی الان گفتند عموی من مشکل سیاسی دارد و با احزاب همکاری داشته
ولی من اصلا خبر ندارم،
تکلیف من چیست اگر امکان دارد راهنمایی کنید/ لطفا

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، استخدام در ارگان مربوطه شرایطی را نیاز دارد که درصورت داشتن آن شرایط میتوانید مطالبه حق نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرایط استخدام نیروی انتظامی را مورد مطالعه قرار دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست برای شرایط استخدام به ارگان مربوطه مراجعه نمایید هر ارگانی شرایط خاص خود را دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید