مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از دعوای حقوقی

سلام من سالها به خاطر مطالبه مهریه و فرار از دین همسرم درگیر دادگاه بودم و دو سال قبل بعد از اثبات فرار از دین همسرم وکیل گرفتم وکیل از من یک امضا و نوشته گرفت که تمام آن وکالت نامه را قبول میکنم و الان در مرحله مزایده ملک هستم و وکیل گفته در مرحله مزایده ملک کاری میکند که خودم ملک را بردارم. حالا وکیل در این مرحله از من خواسته که 10درصد از ارزش ملک رو باید الان پرداخت کنم در صورتی که از شرایط مالی بنده مطلع هست و قرار بر این بود بعد از آن که ملک به نام اینجانب شد ده درصد به ایشان داده شود (غیر از 30میلیون که دو سال قبل برای شروع وکالت که نقدی پرداخت کردم)والان هیچ پولی ندارم و من نگران هستم که داروندار ما فقط همین ملک است و اگر در مرحله مزایده خانه را از دست بدهیم چی کار کنم؟و از طرفی آن وکالت نامه ی نخوانده که امضا کردم و نوشته ایی که هر چه وکیل گفت بنده دیکته کردم باعث بزرگترین اشتباه من گردد و در آخر اگر قید مهریه و ادامه دعوی را بزنم چه کاری باید انجام دهم؟ و نگران هستم اگر در این مرحله به وکیل بگویم منصرف شده ام از من کل حق الوکاله را بگیرد،لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، بستگی به مفاد قرارداد شما و وکیل دارد.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر قراردادی در اینخصوص مکتوب نیست، با وکیلتان صحبت کنید تا مثلا بجای ده درصد، 12 درصد پس از فروش ملک بردارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طوره کل حق الوکاله را باید پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قرارداد عمل نمایید اگر قراردادی وجود نداردبا وکیل خود صحبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است