مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ادامه مطالبه مهریه فعلا وفقط برای ازاد کردن اموال شوهر ایا مهریه لطمه میبیند

خواهرم بعد چندین جلسه حل اختلاف ودادگاهی واجرا گذاشتن مهریه فعلا به خانه شوهرش به شرط اصلاح رفتار شوهرش، برگشته واکنون همسرش برای ازادی اموالش وحساب بانکیش که خالیم هست رضایت میخواد اگه رضایت بده مهریه ش چی میشه؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

رضایت ندهد.صرفا اعلام کند فعلا ازحسابهای بانکی و.....رفع توقیف گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرونده در دادگاه مطرح است مطلقا رضایت ندهد . صرفا رضایت جهت رفع مسدودی اعلام نماید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

رضایت ندهد.صرفا اعلام کند فعلا ازحسابهای بانکی و.....رفع توقیف گردد