مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با کلاهبردار پیچ خرید مانتو از پیچ اینستاگرام

با سلام و وقت به خیر. روز دهم فروردین من به پیچ ... در اینستا رفتم و از یک مانتو جین خوشم اومد، در پیج درخواست دادم. یک نفر در دایرکت که عکس پیاماشو دارم پیام داد و معذرت خواهی کرد از اینکه دیر جواب داده، یه مانتو جین عکسشو برام فرستاد که من گفتم اونو نمیخوام ایشون از من لینک مانتو رو خواستند، بعد شماره کارت دادندو آدرس بنده رو خواستند، من بعد اینکه 600 تومن واریز کردم، بعد چند روز پیگیر شدم، جواب ندادند، دوباره بنده از طریق شماره واتساپ تو پیچ داشتند باهاشون در واتساپ ارتباط برقرار کردم و گفتند که ایشون فیک بوده و از ما نبوده
کلاهبرداری کرده.بی زحمت راهنمایی کنید تکلیف بنده چیست؟ متشکرم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما از طریق پلیس محترم فتا شکایت نمایید و شماره شخص را مسدود کنید آن موقع مشخص می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از صاحب حساب بانکی که پول واریز کردید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
قابل اقدام و پیگیری است....
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام شکوائیه با موضوع کلاهبرداری از طریق رایانه مطرح کنید و درخواست استعلام از شماره کارت جهت پیدا کردن متهم بدید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

امکان پیگیری دارد اما هزینه خیلی زیادتری نسبت به مبلغی از شما گرفتند براتون داره...

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی، شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نا مشروع کنید

سمیه فرهادی فومشی

سرکار خانم سمیه فرهادی فومشی :

با سلام باید شکایت کلاهبرداری اینترنتی را مطرح بنمایید و از طریق پلیس فتا پیگیری بنمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه کلاهبرداری را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا موضوع از طریق پلیس محترم فتا پیگیری شود‌.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکوائیه ثبت نمایید