مشاوره حقوقی رایگان - پیچ کلاهبرداری 390 هزار پولمو اخاذی کرد

پیچی در اینستاگرام بصورت اتفاقی دیدم نوشته وتبلیغات گسترده کرده پیشگویی وطالع بینی بصورت علمی وماورالعلوم دینی چون مردم مشکلاتشون زیاده بناچار دست به هردری میزنن سودجویان راهشوخوب بلدن بمن شماره حساب دا د 390 زدم بحسابش بلاک م کرد شماره تلفن چت هاشوفیش بانکی موجوده منم یه گارگر انصافه بخدا قرص کرده‌ ام شکایت دارم چکنم‌ عزیزان

پاسخ ها :

کلاهبرداری پیج اینستاگرامی کلاهبرداری