مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

سلام 53 سالم هست و 30 سال و 4 ماه سابقه بیمه دارم با خودم گفتم چند ماه بیشتر کار کنم تا افزایش حقوق سال 1403 به من تعلق بگیرد با با افزایش پرداخت سال جدید، بتونم از مزایای افزایش حق بیمه بازنشستگی استفاده کنم و به کار ادامه بدم، درخواست بازنشستگی بدهم، اصلا ادامه به کار و بیمه رد کنم در گرفتن حق بازنشستگی بیشتر تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است با ارگان بازنشستگی مربوطه در میان بگذارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دو ماه آخر شما تعیین کننده حقوق مستمری و بازنشستگی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق بیمه پیگیری نمائید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

در دریافت میزان بیشتر حقوق بازنشستگی ملاک میزان حق بیمه در 5 سال آخر هست