مشاوره حقوقی رایگان - قانون تخلیه مستاجر

درود فراوان
میخواستم بپرسم من الان موعد اجاره خونه ام رسیده،اگر من قانونی مهلت بخواهم برای تخلیه چقدر میتونم از لحاظ قانونی مهلت بگیرم؟
آیا همچنان قانون تمدید خودکار قرارداد اجاره سه ماهه بعد از پایان موعد هست یا لغو شده؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما ملزم به تخلیه فوری هستید زیرا مشمول وجه التزام تخلف از تخلیه و یا اجرت المثل ایام تصرف خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ما مهلتی در قانون نداریم بستگی به مامور اجرای حکم دارد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

صرفا باتوافق مستاجر قابل تمدید است،البته شورا میتوانو حداکثر تایک ماه مهلت جهت تخلیه بدهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد وگرنه مهلت منتفی است
در مورد باقی بودن مصوبه مورد اشاره اختلاف نظر وجود دارد و رویه ها در شهر های مختلف متفاوت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که نتوانید با مالک جهت مهلت به توافق برسید میتوانید در جلسه رسیدگی شورای حل اختلاف نسبت به اخذ مهلت معقول جهت تخلیه با اعضای شورا صحبت و قطعا مهلت منصفانه به شما داده خواهد شد

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام مهلت از قاضی میتونید بگیرید ولیکن اجرت المثل باید پرداخت کنید بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی بعد از صدور حکم تخلیه ، درخواست مهلت بدهید و اصولا یک ماه به شما مهلت برای تخلیه میدهند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد و بهتر است کدخدامنشانه فیصله پیدا نماید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

چنانچه موجر درخواست تخلیه از شورای حل اختلاف نماید مطابق قانون می‌توانید در زمان اجرا یک ماه درخواست مهلت نمایید در صورت موافقت قاضی مربوطه اقدام خواهد شد.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر گرامی.
خیر. بستگی به مفاد قرارداد دارد و در صورت توافق با موجر نیز می توانید مدت را تمدید نمایید؛ همچنین بعد از صدور حکم تخلیه، می توانید درخواست مهلت بدهید و اصولا یک ماه به شما مهلت برای تخلیه میدهند.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا باسلام دوست عزیز صرفاً در دوران کرونا بر خلاف قانون مهلتی ارفاقی به مستاجرین اعطا می شد ودر حال حاضر برابر مقررات ماده 3 قانون موجر ومستاجر مصوب 1376: پس از انقضای مدت اجاره بنا به تقاضای موجر یا قایم‌مقام قانونی وی تخلیه عین مستاجره در اجاره با سند رسمی توسط دوایر اجرای‌ثبت ظرف یک هفته و در اجاره با سند عادی ظرف یک هفته پس از تقدیم تقاضای تخلیه به دستور مقام قضایی در مرجع قضایی توسط ضابطین قوه‌قضاییه انجام خواهد گرفت با سه شرط 1 - قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم شده باشد 2 - مدت اجاره به اتمام رسیده باشد 3 - دونفر شاهد ذیل قرارداد اجاره را امضا نموده باشند در غیر اینصورت باید حکم تخلیه صادر گردد وفرق حکم با صدور دستور تخلیه فرآیند رسیدگی ومراحل آن است که ممکن است تا شش ماه به طول انجامد اما صدور تخلیه ظرف یک هفته بعمل می آید .
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید