مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان شکایت

سلام
تیمی ده نفره که مسئولیت تیمی دارند به من اتهامات افترا و نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی و ممانعت از دریافت از حق و سوء استفاده گری از موقعیت شغلی و...مرتکب شدند.

اما به دلیلی که وجود دارد فعلا نمیتوانم شکایت کنم آیا امکانش هست در حال حاضر از طریق خدمات قضایی شکایت خودم را ثبت کنم اما پیگیری نکنم و به کلانتری برای جهت تکمیل پرونده مراجعه نکنم تا یک سالی بعد پیگیری کنم.
آیا این امکان وجود دارد و شکایت ثبت شده تاریخ اعتبار دارد یا ندارد؟

راهکار شکایت در این شرایط چی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی پیگیری نکنید پرونده شما مختومه می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شخص شاکی مکلف است نسبت به پیگیری شکایت خودش اقدام کند در غیر این صورت روال کار رسیدگی ادامه و نهایتاً شکایت رد خواهد شد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به قول معروف شترسواری دولا دولا نمی‌شه در صورتی که قصد شکایت دارید شمشیر قانونی را از رو ببندید و مستقیم وارد دفاع شوید

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.می توانیدشکایت کنیدوسپس تقاضای ترک تعقیب کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ چنین امکانی فراهم نیست و بعد از ثبت شکوائیه بایستی پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ممکن نیست
شما باید شکوائیه خود را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید قبل از صدور کیفرخواست درخواست ترک تعقیب نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در قالب ترک محاکمه یا ترک تعقیب تا یکسال ممکن است
اقدامات لازم انجام شود
طی لایحه تخصصی....

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بعد از ثبت شکایت ، در صورت ارجاع به بازپرس، می بایست پیگیری ، دلایل و مدارک خود را ارائه دهید . قبل از صدور کیفرخواست ، می توانید تقاضای ترک تعقیب نمایید .

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مراحل ثبت شکایت را انجام دهید قبل از شروع به رسیدگی طی لایحه ای تقاضای ترک تعقیب نمایید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیر به شکایتی که پیگیری نشود ترتیب اثر نمیدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا با سلام در صورت ثبت شکایت وعدم پیگیری ؛ پرونده بدون نتیجه مختومه خواهد شد.
در صورت نیاز به مشاوره دقیقتر می توانید روزهای کاری از ساعت 18 تا 21 با بنده تماس حاصل نمائید مشهد خیابان سناباد بین 60 و58 پلاک 802 طبقه اول دفتر وکالت صالح کاوری وکیل پایه یک کانون وکلای دادگستری خراسان 09153139600 موفق باشید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است