مشاوره حقوقی رایگان - چگونه وکیل میتواند از ناحیه خود در سامانه شکایت طرح کند

با سلام. خواستم بدونم اگه وکیلی خودش شکایت داشته باشه به چه نحو از سامانه عدل باید شکایت طرح کنه میتونه طرح کنه وکیل از جانب خود علیه فرد دیگر یا باید بره خدمات قضایی؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
همکار گرامی امکان ثبت شکایت اصالتا از طریق سامانه عدل ایران و کارتابل وکلا وجود ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به دفاترخدمات الکترونیک قضایی رجوع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر وکیل اصالتا بخواهد طرح دعوی کند باید در دفاتر خدمات قضایی اقدام کند از طریق سامانه امکان پذیر نیشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نمی تواند و باید از طریق دفاتر خدمات قضایی پیگیری نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در آن صورت دیگر وکیل نیست به عنوان شخص اصیل میتواند شکایت خود را از شخص مورد نظر مطرح نماید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد
شما باید از طریق دفتر خدمات
قضایی اقامه دعوا نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان ثبت شکایت وجود ندارد و باید از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید