مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای در اتوبان

در شب هنگام بارندگی در اتوبان بودم که ناگهان خودرو وانت نیسان از سمت راسته من سبقت گرفت و وارد لاین من شد که باعث به هم خوردن تعادل من شد که من با گاردریل وسط اتوبان برخورد کردم که ناگهان از پشت سره من پژو پارس به من کوبید و خودرو تیبا از پشت به پژو زد میخواستم ببینم در این برخورد کدام خودرو مقصر است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ظاهراً نیسان با این وجود باید کارشناس تصادفات اظهار نظر کند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نظریه پلیس راهور و ترسیم کروکی دارد که می‌توانید به آن اعتراض نیز کنید