مشاوره حقوقی رایگان - تصادف زنجیره ای

سلام ما تو تاریخ 29 اردیبهشت با تیبا در حال حرکت بودیم تو اتوبان امام علی از پشت به سواری لیفان زدیم و ی زاویه 30 درجه چرخید و لیفان بعد از برخورد با پژو به گاردیل برخورد کرد الان مقصر 100 درصد ما شناخته شدیم حتی خرج پژو هم از ما خواستن ؟ با توجه به اینکه لیفان در حال حرکت و نتونسته حتی بعد از اینکه با پژو برخورد کنه ماشین متوقف کنه رعایت فاصله نداشته چرا ما باید مقصر باشیم
الان رفتن دنبال مبلغ بیمه و درخواست افت قیمت هم کردن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به نظر کارشناسی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق نظر کارشناس باید خسارت را پرداخت کنید.