مشاوره حقوقی رایگان - اعسار زندانی

سلام همسرم بخاطر بدهی 300 میلیونی تو زندانه دادگاه اعسارش سه روز دیگس اگه روز دادگاه اعسارش رو قبول کنن تا صدور حکم چقدر طول میکشه همون روز حکمو میدن پیش قسطو واریز کنم آزاد بشن؟

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام معمولا در مورد اعسار از زندان زود دادنامه صادر میشه و اینکه به روال اون دادگاه ربط داره و با پرداخت پیش قسط آزاد میشه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمانی کمی طول میکشد و زود انجام میشود و در همان روز بعید است

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

اصولا چند روز بعد از جلسه دادرسی رای صادر می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تا زمان صدور حکم قطعی ، چند ماه طول خواهد کشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نهایتا یک ماه
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد می‌توان حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صدور حکم و تعیین زمان در دادگاه ها قابل پیش بینی نمی باشد .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 295 قانون آیین دادرسی دادگاه‌های عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب سال 1379 ظرف یک هفته از تاریخ جلسه رسیدگی، حکم صادر خواهد شد.