مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع پرونده و اعسار

باسلام وعرض ادب
بنده چندسال قبل بدهی بالا آوردم ودوروبره 15فقره چکم برگشت خورده وهمشون به پرونده های متعددشکایت کرده اندوالان میخواهم پرونده اعسار بازکنم وبدهی هایم راپرداخت کنم ،از شما بزرگواران خاستم راهنماییم کنید که میتوانم برای همه پرونده های مالی خودم تجمیع پرونده بدهم ویک پرونده بشه اعسار دهم یا یکی یکی باید اعصار دهم،بعدش یکی یکی اعسار دهم مبلغ اقساط پرونده های بعدی رو نوبتی یکی پس از دیگری باید پرداخت کنم یا همشو یکجا باید اقساطشون رو بپردازم باتشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

هر شعبه دادگاه دادخواست جدایی دارد و نظر یک قاضی در مورد اعسار لزوما مورد پذیرش قاضی دیگر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پرونده اعسار برای هرپرونده مجزا می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی ممکن نیست هر یک جداگانه رسیدگی می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولاً برای هر پرونده جداگانه باید اعسار مطرح نمایید مگر پرونده های که شاکی یکسان دارند

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
باید برای هر پرونده اعسار جداگانه طرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله _بستگی به تصمیم قاضی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده اعسار برای هرپرونده مجزا می‌باشد