مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام من الان یکسال هست پرونده حقوقی دارم سه تاو هر سه حکم جلبم دارن . دچار ورشکستگی شدم الان شرایطم بهتر شده .آیا امکانش هست اعسار بزارم .و اینکه اگه اعسار بزارم تا قبل موعد دادگاه امکان جلبم رو دارن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما می توانید دادخواست ‌اعسار مطرح نمایید
بله امکان جلب وجود دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
می توانید اعسار بدهید ولی تا زمانیکه پذیرفته نشده، احکام جلب به قوت خود علیه شما باقی هستند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست اعسار بدهید.
اگر برای اولین بار دادخواست اعسار بدهید می توانید با معرفی وثیقه تا زمان صدور حکم قطعی اعسار آزاد باشید .

ساراد الوند

سرکار خانم ساراد الوند :

سلام
اگر در موعد مهلت اجرائیه درخواست اعسار بزنید جلب نمیشید فقط گواهی اعسار رو به اجرای احکام می‌برید وجلوی جلب رو موقتا میگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگه تاجر وشرایط ورشکستگی دارا باشید باید اعلام ورشکستگی نمایید نه اعسار

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اگر حکم جلب دارند درخواست اعسار مانع جلب نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شخصیت حقوقی نباشید چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اعسار مانع از جلب است لیکن اگر خارج از موعد اعسار داده باشید بایستی تأمین مناسب بدهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از کسبه جزء‌هستید اعسار پذیرفته است اما در تاجر خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دستور جلب بعد از قطعیت حکم است اما اگر مالی داشته باشید قبل از صدور ر رای می‌توانند با تامین خواسته آن را مطالبه نمایند و توقیف کنند

ساره خادمی

ساره خادمی :

اگر شما تاجر هستید باید اعلام ورشکستگی کنید و اعسار شما توسط دادگاه رد خواهد شد ،در غیر این صورت باید درخواست اعسار بدهید که در صورت پذیرش اعسار، جلب شما منتفی خواهد شد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر در زمان مقرر 30 روزه دعوای اعسار اقامه نمایید امکان جلب وجود ندارد

مجتبی کریمی سجزی

جناب آقای مجتبی کریمی سجزی :

امکان اعسار هست ، اگر وثیقه قرار بدهید جلب لغو می شود

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اعسار خارج از مهلت یک ماهه مانع صدور حکم جلب نیست مگر ضمانت بسپارید

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

بعد از صدور اجرائيه 30 روز مهلت دارین که طرح دعوي اعسار بکنین. در غیر اینصورت ،دعوي اعسار با اخذ ضمانت انجام میشه
دادگاه اعسار باید شرایط اعسار شما توسط محکمه احراز بشه