مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

باسلام من طلاق گرفتم چند سال هست و به علت نپرداختن نفقه الان برای نفقه معوقه دادخواست اعسار زدند و رد شد تجدیدنظر هم رد شد رای به نفع من محکوم به پرداخت یک جای نفقه شده ولی باز پرداخت نکرده و واریز نکردند من چیکار کنم آیا نفقه معوقه که پرداخت نکرده زندانی و حبس داردیا خیر یا باید شکایت کیفری انجام بدهم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید درخواست مسدودی حساب و توقیف اموال بدهید و اگر مالی نباشد تقاضای صدور حکم جلب کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مالی معرفی نکند و تادیه نگردد به درخواست محکوم له قانونا باید حبس شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به صورت کیفری ترک انفاق مطرح کنید بله معمولاً جزای نقدی است ولی توصیه می‌شود به صورت حقوقی درخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

و نهایتاً با تامین خواسته می‌توانید توقیف اموال را بخواهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید درخواست جلب اورا نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از واحد اجرای احکام پیگیری کنید .
موفق باشید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر محکومیت قطعی به پرداخت نفقه معوقه شده است می‌توانید به اجرای احکام مراجعه و تقاضای اعمال ماده 3 محکومیت‌های مالی نمایید هم چنین می‌توانید از اجرای احکام بخواهید جهت شناسایی اموال نام برده استعلامات سه گانه انجام دهند