مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه معوقه

باسلام بنده یکسال هست که جدا از همسرم زندگی میکنم ایشون عدم تمکین منو گرفت و ناشزه محسوب شدم نفقه معوقه اجرا گذاشتم به چهار ماه نفقه 2 میلیون محکوم شد که تقاضا قسط بندی کرد و اونجا در دادگاه گفتن که اگه دیر پرداخت شه به صورت حال در میاد الان از اون تاریخ 4 ماه گذشته ایشون چیزی پرداخت نکرده من باید چکار کنم؟ درضمن یک خونه برای تمکین آماده کرده بود که فکر میکنم پدرش الان ساکنه اگه اینگونه باشه من میتونم شکایت کنم؟؟؟ برای نفقه شکایت کیفری کنم؟؟ اگه نفقه معوقه شش ماه پرداخت نشه میشه حق طلاق تعلق بگیره؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اول اینکه درخواست اجرای رای نفقه معوقه را بدهید.دوم درخصوص منزل میتوانید اعتراض کنید و تقاضای کارشناسی که مشخص شود منزل در تصرف پدر وی است.برای نفقه شکایت کیفری نیز میتوانید مطرح کنید.نفقه جاریه تقاضا کنید و پس از گذشت 4 ماه میتوانید تقاضاق طلاق دهید