مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه معوقه

طبق حکمی طرف مقابل من محکوم به پرداخت نفقه معوقه اینجانب شد و ایشان طبق مراحلی اعسار تقسیط و تعدیلی که زدن محکوم به پیش پرداخت نصف نفقه معوقه و اقساط ماهی 300ت شدن که تا پایان کل نفقه معوقه باید پرداخت کنن ولی ایشون پیش پرداخت نفقه رو پرداخت کردن و دو قسط رو هم پرداخت کردن و بعد آن الان 4ماهی هیچ پرداختی اقساطی نداشتن و لطفا راهنمایی کنید در این مرحله چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

سلام و عرض ادب با مراجعه به اجرای احکام و اعلام عدم پرداخت اقساط در طی ماه های اخیر به صورت کتبی خواستار درخواست صدور دستور جلب بشوید.موفق باشید.

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام درخواست صدور حکم جلب بدهید