مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بدلیل عدم پرداخت نفقه معوقه

با سلام مدت دو سال است که به منزل پدرم رفته ام اجراییه عدم پرداخت نفقه معوقه به مدت 9 ماه دارم ضمن این که حکم عدم تمکین علیه من صادر شده که بعد از حکم نفقه من آمده است. همچنین قرار نهایی به دلیل توهین و تهدید به قتل دارم که هنوز حکم صادر نشده درخواست طلاق به دلیل عسر و حرج داده ام آیا با این دلایل و همچنین بذل مهریه حکم طلاق به من میدهند ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بذل مهریه شما موضوعی جدا از این است شما می‌توانید با اثبات موارد یاد شده با دریافت مهریه خود طلاق بگیرید