مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شیف توسط کارفرما

حدود 25 سال در واحد اداری یک موسسه خصوصی شبکار هستم،کارفرما بدون رضایت بنده و به اجبار از من خواسته که در شیفت روز مشغول کار شوم،آیا کارفرما از نظر قانونی مجاز است چنین کاری کند؟ لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

این موضوع در تخصص مدیر و یا کارفرماست که بسته به شرایط کاری شما را رده‌بندی می‌کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در قراداد فی مابین آمده ملاک عمل است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه قرارداد است .
موفق باشید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام اگر در قراردادتان ذکر نشده باشد می توانید به اداره کار مراجعه نمایید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام

طبق قانون کار ، تغییر شغلی که مستلزم تغییر نوع کار و یا محل کار باشد، بدون رضایت کارمند مجاز نیست.

ماده 32 قانون کار می‌گوید: «هر نوع تغییر در شرایط کار که به موجب قانون یا عرف جامعه برای کارگر مضر یا ناگوار باشد، از جمله:

تغییر شغل
تغییر محل کار
تغییر ساعات کار
تغییر نوع قرارداد
تغییر مزد و مزایا

بدون رضایت کتبی کارگر مجاز نیست.»

بنابراین، در مورد شما که 25 سال سابقه کار شبانه دارید، کارفرما حق ندارد بدون رضایت شما شیفت کاری شما را به روز تغییر دهد.

راهکارهای شما:
بایستی قرارداد کار شما ملاحظه گردد تا راهکارهای مثمر ثمری خدمت شما عرض نمایم