مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام پدر بنده در سال 90 فوت کردن و مادر در قید حیات است خانه پدری 2 طبقه هست که یک طبقه اش مادر سکونت دارد و طبقه دیگر برادر متاهلم ساکن هست بنده شکایت کردم به خاطر اجرت المثل و دریافت کردم
میخواستم شکایت کنم برای خلع ید و حکم تخلیه میخواستم بدونم دادگاه حکم تخلیه میدهد یا نه از موقعی که ازدواج کردن طبقه بالا ساکن هستن حدود 23 سال هست

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام دعوای تخلیه و خلع ید و خلع ید مشاعی متفاوت است و سابقه سکونت در ملک مسکونی اصولا حقی برای شخص ایجاد نمیکند .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً ملک تصرف شده خلع ید داده نمی‌شود شما برای مطالبه سهم ارثی خود اقدام کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
می توانید اقدام کنید .
موفق باشید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
با عنوان خلع ید مشاعی دادخواست طرح کنید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما برای ارث خود مطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان خلع ید مشاعی دادخواست دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اگر ملک سند رسمی دارد اری خلع ید مشاعی متصور است
بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال گردد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست خلع ید مشاعی وجود دارد.