مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه خدمات درمانی

سلام وقتتون بخیر بنده در سال 1367 استخدام بانک در شیراز شدم که درسال 1384 تقاضای بازخریدی کردم واز بانک اومدم بیرون وهیچ گونه تسویه حسابی دررابطه با بازخریدم نکردم تا الان میخوام سابقه بیمه خدمات درمانی مربوط به بانک را بگیرم و در تامین اجتماعی ادامه بیمه بدهم امکان دارد؟ راهنمایی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بله از هر دو جهت تغییر صندوق پیگیری کنید.میبایست هزینه پرداخت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید سوابق سابق را استخراج و به استناد قانون تجمیع سوابق در تامین اجتماعی ادامه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر بانک موافقت نماید می‌توانید اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بانک موافقت نماید می‌توانید اقدام نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید