مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج از طریق مرجع قضایی

باسلام من و شخصی میخواهیم ازدواج کنیم خانواده رضایت نمیدهند من میخوام دادخواست ازدواج بدهم چه مدارکی لازم هست؟

پاسخ ها :

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام، استشهادیه محلی و مدارک هویتی پیوست شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد هویتی و مستندات شغلی بهتر بارگذاري شود.

تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به اذن ازدواج به طرفیت ولی قهری اقامه نمایید
باید تمام مشخصات پسر ذکر گردد
میزان تحصیلات ، نوع شغل ، میزان درآمد ماهیانه و ....
باید مهریه مشخص گردد
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مدارک خاص نیاز نیست دعوی به طرفیت ولی مطرح نمایید مبنی بر اذن در ازدواج

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

صرفاً رضایت پدر نیاز هست که میتوانید دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مدارک شنایی استشهادیه و مدارک شغلی را ارائه دهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست دهید و مشخصات پسر را و شغل و تحصیلات را قید کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مشخصات کامل مردی که با وی قصد ازدواج دارید از جمله شغل و آدرس وی و کد ملی ایشان و تمامی شروط توافق شده و کارت ملی خودتان مورد نیاز است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
مشخصات کامل طرف مقابل
موفق باشید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
مشخصات پسر، میزان تحصیلات ، نوع شغل ، میزان درآمد ماهیانه و مهریه

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اسناد هویتی_مدارک شغلی_شهادت شهود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به اذن ازدواج به طرفیت ولی قهری اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مشخصات شخصی که با ایشان ازدواج می‌نمایید با میزان تحصیلات درآمد و شغل تماماً قید شود و معرفی نمایید

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام حتی المقدور کانون خانواده را رها ننمایید