مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن حق بیمه عیدی سنوات پاداش

با سلام بنده 7 سال دریک کارگاه مشغول بودم 5سال اول بیمه کشاورزی بودم خودم رد میکردم بعد 5سال بیمه قطع شد مجبور شدم2 بیمه روستایی کنم با توجه به عدم پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما میتوانم شکایت کنم به نتیجه برسم و این که از فیش بانکی میتونم رابطه کارگری اثبات کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانی شکایت نمایید مدت زمانی را که فعالیت داشته‌اید و بیمه رد نشده است می‌توانید مطالبه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ رابطه کارگری با فیش حقوقی قابل اثبات است و اینکه شما در مورد عدم پرداخت حق بیمه می‌توانید از طریق اداره کار اقدام به شکایت بفرمائید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مدت زمانی را که فعالیت داشته‌اید و بیمه رد نشده است می‌توانید مطالبه کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر رابطه کارگری اثبات شود بله

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر رابطه کارگری وکارفرما وجود دارد حق شکایت دارید

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
حقوق و مزایا از جمله حق بیمه شما از طریق اداره کار قابل پیگیری می‌باشد