مشاوره حقوقی رایگان - من واسه کارفرما کار کردم ولی حقوقم به حساب دخترم واریز شده

سلام خسته نباشید. مادره من تو یه تولیدی راسته دوز بوده چهار سال کار کرده ولی چون خودش حساب نداشته شماره کارت دخترش و داده حقوقش به دخترش واریز شده قرارداد هم ننوشته ایا میتونه برای حق بیمه و عیدی و سنوات از کارفرما شکایت کنه دخترش میتونه بیاد تو دادگاه اعلام کنه که این واریزی واسه مادرش ایا میتونم شکایت کنم فقط همین واریزیارو دارم

پاسخ ها :

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر محترم بله از طریق اداره کار محل مربوطه اقدام به شکایت نمایید