مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از سفر رفتن دختر مجرد توسط خانواده

من 19 سالمه چند ماه دیگر 20 ساله میشم تا ماه پیش مشغول به کار بودم و الان مجدد جویای کارم هیچ دوستی ندارم و تمام رفت و آمدم با خانواده هست‌ حالا بابت رفتن به سفر اون هم به شهرستان مادری و ماندن در هتل (برای یک شب) به من اجازه سفر رفتن نمیدن و بهم میگن تو بچه ای جامعه خرابه ما نگرانیم. من نگرانیشون رو درک میکنم و گفتم در جریان ریز جزئیات سفر میزارمشون اما به من حق و اجازه نمیدن‌. آیا حق با منه یا با خانواده؟ طبق قانون من اجازه ندارم برم؟!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بعد 18 سال نیاز به اذن و اجازه ندارید بهتر است با گفتمان اطمینان خاطر دهید که ملاحظات لازم را دارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به لحاظ قانونی شما می توانید اما بهتر است تمام جوانب را در نظر بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق با خانواده شما است و باید به آنها احترام بگذارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دختر زمانی که به سن 18 سال می‌رسد رشید محسوب می‌شود و می‌تواند مستقل زندگی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به سفر بروید و طبق قانون، خانواده نمی‌تواند ممانعت کند.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
شما می توانید به سفر بروید ولی مراعات حال خانواده را نیز انجام دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به صورت مسالمت آمیز و با مذاکره مشکل را حل نمایید قهر و غلبه و اجبار مسیر نادرستی خواهد بود

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام به لحاظ قانونی میتوانید_به لحاظ احساسی و خانوادگی تصمیم با خودتان است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

مطابق قانون شما به سن قانونی رسیده‌اید هرگونه تصمیمی در خصوص زندگی خود می‌توانید اتخاذ نمایید. به هر حال پیشنهاد می‌شود موضوع را با گفتگو حل نمایید یا اینکه با اورژانس اجتماعی شماره 123 تماس حاصل فرمایید