مشاوره حقوقی رایگان - خاموش کردن چراغ راهرو مشاع در ساختمان توسط همسایه

باسلام ما در یک آپارتمان 4 واحدی زندگی میکنیم.حدود 4 الی 5 سال است طبقه زیرین ما شب ها که میخوابند،چراغ های راهرو مشاع را خاموش می‌کنند البته خودم وهمسر بنده و ساکنین به ایشان تذکر دادند ولی فایده نداشته.تا این که چند روز پیش همسرم حوالی ساعت یک شب قصد رفتن به بیرون از منزل را داشتند وبه علت دید ناکافی از پله ها سقوط کرده و دستشان شکسته است.آیا روشنایی مشاعات جزء مشاعات نیست؟! وقتی شارژ میدهیم چرا باید یک مالک چنین کند.لطفا راهنمایی کنید.میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در اینجا قانونی تصویب نمایید یا از چراغ‌های هوشمند استفاده کنید درج نمایید و مطابق آن عمل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
روشنایی فضای مشاع ساختمان از اختیار مدیریت یک واحد خاص جهت خاموش نمودن آنها خارج است.
بهتر است این امر را کدخدامنشانه فیصله بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله هست بهتر است از چراغهای هوشمند استفاده کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید از ایشان شکایت کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هبه بین پدر و فرزند قائل رجوع نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی میتوانید اما روشن بودن شب تا صبح ان هم معقول نیست میتوانید از چراغ های اتوماتیک زمانی استفاده کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اینگونه مسائل را مالکین محترم در یک جلسه تبادل نظر سازش و راهکار مناسب را به دست بیاورید.