مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات ساختمان

با عرض سلام مالک یک ساختمان سه واحده هستم دوواحد انرا به صورت وکالتی فروخته شده طبقه همکف 63متر بدون پارکینگ وطبقه اول 104متر با پارکینگ به خریدارهاموقع معامله قیدکردم چون پیش بینی پنج واحدرو از فندانسیون انجام دادم پشت بام رادرآینده خواهم ساخت وانها قبول کردنددرضمن واحد پنجم به صورت سقف کرومیت وبخشی ازآن به عنوان پشت بام هست کسی که طبقه اول را ازمن خریده به کس دیگری فروخته حال بعدبک سال ازساخت یکشون شکایت کرده موقع خرید ساختمان سه واحد بده چرا حالا 5واحده باید ساختمان به حالت اول برگرده چگونه می توانم دفاع کنم اگرراهی وجود داره لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
بستگی به متن مبایعه نامه شما و البته مقررات شهرداری و مجوزهای شما داره
اگه در مبایعه نامه اولی قید شده و یا خریدار اولیه اقرار به آن داره و از نظر مقررات و مجوزهای شهرداری هم منعی نداره مالک میتونه بسازه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

جهت ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع و پروانه ساخت ساختمان است