مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در زمین ورثه

با سلام و احترام
پدر بنده قبل از فوت یک زمینی خالی داشتند که از همسرشون بهشون رسیده بوده در این زمین اقدام به کاشت درخت میکنه و الان هم درختانش بزرگ و 25 ساله شدند مادر خانم ایشون که فوت می‌کنند ورثه ها از پدر بنده زمینشان رو میخواهند و در نهایت 2000 متر از مجموع زمین ایشان کسر می‌کنند میخاستم بدونم با توجه به اینکه ایشان بالغ بر 35 سال بر زمین ورثه زحمت کشیده و زمین بایر را تبدیل به باغچه کرده میتوانید ادعای مالکی کند؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ورثه میتوانند اجرت المثل ایام تصرف را هم مطالبه کنند و پدر هم حق الزحمه خود را

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زحمت کشیدن روی زمین دیگران ایجاد مالکیت نمی‌کند حتی می‌تواند مشمول اجرت المثل ایام تصرف علیه متصرف باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما مستلزم بررسی سوال مطرح شده جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا وراث می‌توانند اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنند پدر نیز همینطور

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ولی ممکن است حق ریشه با شرایط خاصی برای ایشان ایجاد شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بابت خدمات ارائه شده در این سال‌ها، حق‌الزحمه به پدر تعلق می‌گیرد.