مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت زیادی تهدید فحاشی

با سلام. شخصی از طریق تلگرام یک سال پیش به من پیامی داد که میخواست با هم وارد رابطه بشیم و من هر درخواستی از این صورت است رو رد میکردم ایشون عکس پروفایل منو برداشت یک سال هروز فحش های خیلی رکیک میداد و به دیگران میگفت بیان منو فحش بدن چونکه من باهاش دوست نشدم خواب و عصاب زندگی راحت رو از من گرفت بارها خواهش میکردم ولم کنه نمی‌کرد و فقط تهدید میکرد شمارمو پخش کرد منم سنی ندارم حتا جواب هیچکدوم از فحش خوانوادگی و ... نمیدادم میگفتم باشه الان بازم پیام داده فحش میده میگه اینکارو میکنم تا بمیری زندگیمو برام زهر کرده نمیتونم برم شکایت کنم و فقط به مادرم این جریان و گفتم میخوام فقط دست از سرم برداره با اینکه با چند نفر تو رابطس اون ها هم میان فحشم میدن بخاطر فقط اینکه درخواست دوستیشو رد کردم چکار کنم میگه عکس پخش میکنم شماره تا بکشنت خودتو بکشی
شب تا صبح دعا میکنم ولم کنه فقط نمیکنه زندگیمو ازم گرفته لطفاً یه راهنمایی کنید اینقدر عصابم از دست رفته میگم کاش میشد برم شکایت کنم 17سالمه کاری از دستم برنمیاد تنها راه حلش خلاص کردن خودمه خسته شدم هروز فحاشی توهین به خوانواده و منم هیچی نمیگم به جز اینکه بره خستم ایشون از لحاظ ذهن مشکل دارن با 16سال سن میره تریاک شراب همه مواد مخدر رو مصرف میکنه نه مادر نه پدری بالا سرش نیست ببینن چکار میکنه این بچه چنین شخصی اصلا تو جامعه خطرناکه سپردمش به خدا ک فقط خدا حقمو ازش بگیره منی که به اسمم قسم میخورن یک شخص غریبه تمام فحش عالم تهدید به من میده بخاطر نرفتن تو رابطه باهاش بهش گفتم اهلش نیستم تا حالا اینکارو نکردم ولی ول نمیکرد صدتا اکانت داره شماره هر کدوم رو بلاک میکنم با یکی دیگه پیام میده اذیت میکنه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام لطفا هرچه سریعتر به دفترخدمات قضایی مراجعه و شکواییه علیه وی تنظیم کنید ، بعد به پلیس فتا معرفی میشوید و آنها به موضوع رسیدگی می‌کنند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اتهام مزاحمت و فحاشی از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید. در صورت صلاحدید قاضی رسیدگی کننده موضوع به پلیس فتا ارجاع خواهد شد