مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه زمین در سال 86

سلام در سال86 پدر بنده که به رحمت خدا رفته یک قطعه زمین کشاورزی را معاوضه جابجا کرده با یکی از شرکامون داخل همان مزرعه و داخل قولنامه نوشته که یک قطعه زمین با متراژ مشخص قرعه دوم تعویض با یک قطعه زمین با متراژ مشخص در قرعه سوم.ولی الان بعد چندسال مشخص شده که ایشان در قرعه سوم که به ما زمین داده نیم هکتار هست ولی زمینی که ما ایشان دادیم 1.5هکتار هست ایا امکان برگشت زمین هست و فسخ معامله...

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
از تاریخ اطلاع از این موضوع شما قادر به سخ با ارسال اظهارنامه به ایشان و درخواست تایید و تنفیذ فسخ قرارداد از دادگاه خواهید بود .
اثبات اطلاع از این موضوع در این بازه زماني با توجه به اینکه استفاده از خیار فسخ فوریت دارد ، در دادگاه با شما است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد و جزئیات قرارداد است
طرفین باید به همان متراژ که در قرارداد ذکر شده است ، زمین را به طرف مقابل تسلیم نمایند
و