مشاوره حقوقی رایگان - مستمری برای بازماندگان

بعد از فوت پدرم نامادری من تمام حقوق پدر رو دریافت میکرد و چند ماه بعد از فوت پدرم زن پدر من در همون مروزی که پدرم کار میکرد استخدام شد و زن پدرم حقوق و بیمه خودشو داره و حقوق پدرم رو هم میگیره و بلافاصله ازدواج دائم قانونی میکنه با یه شخص دیگر و بعد از 8 سال زندگی مشترک زن پدر من طلاق میگیره ولی از همون ابتدا که ایشون در همون مرکز استخدام شده و حقوق میگیره و ازدواج هم کرد و بد لز 8 سال طلاق گرفت هیج وقت حقوق نامادری من قطع نشد و الان هم خودش بازنشسته شده ام حقوق پدرم رو میگیره و هم حقوق خودش رو و دو تا بیمه کشوری رو الان با هم میگیره آیا این حق قانونی نامادری من است که در صورتی که خودش حقوق بازنشستگی پدرم رو میگیره حقوق مستمری پدر منو هم بگیره؟ نن زیر پوشش پدرم تازه حقوقم برقرار شده ولی بیشتر حقوق رو نامادری من داره میگیره منو لطفا راهنمایی کنید سپاس گزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حق قانونی ایشان است
باید نصف بشه
اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
از واحد مربوطه پیگیری کنید .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ طبق مقررات حق قانونی مادرخوانده شما می‌باشد‌.

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام درصورت فوت همسر قبل چنانچه حتی اگه خانم حقوق خودش برقرارباشه ولو درصورت ازدواج بعدی مستمری همسر متوفی برقرار هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بله قانونی است
ولی برای بیمه حتما مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای چهارمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است و در قدیم به نحو دقیق جواب داده شده است.