مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه فروش ملک

با سلام
اینجانب در تاریخ 25 اسفند 1402 ملکی مشرف به حرم مطهر را فروختم. بعد از گذشت کمتر از یکماه املاکی کنار منزل به من پیام داد که خریدار سر شما را کلاه گذاشته معامله رو فسخ کنید چون به قیمت ارزان از شما خریده است میخواهم بدانم به چه صورت می توانم مبایعه نامه را بدون پرداخت جریمه فسخ کنم؟
(در مبایعه نامه ذکر شده است که مبلغ 500 میلیون تومان بابت فسخ در صورت عدم اجرای تعهدات از طرف فروشنده قابل پرداخت می باشد)
ضمن اینکه املاک میگوید مبایعه نامه مهر ندارد باطل است و هولوگرام دار نیس می توانید شکایت کنید. آیا به این دلیل میتوانم بدون پرداخت وجه فسخ کنم
هرچند خریدار میگوید تا یکماه آینده 1) یا جریمه را پرداخت کنین فسخ میکنم و 2) یا خریدار با قیمت بالاتر بیاورید من مبایعه نامه را پاره میکنم.
پیشنهاد شما چیست؟
**قابل به ذکر است که املاکی که این پیام را به من داده انتظار داشته ما ملک را با پرداخت کمیسیون بالا نزد ایشان معامله کنیم ولی ما املاک دیگر اینکار را کردیم.
باتشکر از شما

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

جهت دریافت پاسخ دقیق تر قرارداد خود را جهت بررسی برای وکیل ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست قرارداد شما بررسی شود اما اصولاً اگر در قراردادی حق فسخی برای یکی از طرفین در نظر گرفته شده باشد طرف دیگر می‌بایست با ارسال اظهارنامه آن را ابراز نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است