مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ختم پرونده

سلام بنده در سال 99آگاهی فروش رو زدم تو سایت درج آگهی که شخصی تماس گرفت شماره کارت خواست منم دادم پول واریز کرد من هم رب ها تحویل دادم بعد از یه مدت جلو حساب بنده را بستن گفتن کلاهبرداری کردی معلوم شد یه خانم دیگه تو سایت درج آگهی در خواست کالای از کسی دیگه کرده و پول برای من واریز کرده از من شکایت کرد قرار منع تعقیب صادر شد پول منم برداشتن به دلیل اینکه این خانم در مهدی شهر سمنان قرار داشت بنده در کرمانشاه از بعد مسافت دیگه نرفتم الان برای استخدامی اذیت می کنن میگن باید کم لن یکن شکایت بیاری باید از کجا بگیرم میشه تا مهدی شهر نرم بابت مسافت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز مراجعه حضوری نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سامانه ابلاغ خویش نسبت به پرینت قرار منع تعقیب و مختومه شدن پرونده با تبرئه شدن شما اقدام بفرمائید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در سامانه خدمات قضایی روند پرونده موجود است