مشاوره حقوقی رایگان - رابطه مقعدی

سلام. من چند وقت پیش چند بار با انگشت‌ داخل مقعد خودم‌ کردم‌ ولی به شدت از کار خودم‌ پشینمان هستم و حتی چند بار هم‌ اقدام به خودکشی کرده ام. من الان‌ میخوام برای استخدامی‌ ارتش ثبت نام کنم. آیا برای تشخیص‌ رابطه مقعدی آزمایش صورت میگرد؟ آیا قابل تشخیص هست؟
لطفا سریع پاسخ بدهید. خیلی استرس دارم

پاسخ ها :

حسين  سيفي

جناب آقای حسين سيفي :

سلام دوست عزیز برای استخدام ارتش چنین ازمایشی صورت نمیگیرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بستگي به شغل ارجاعي دارد
اگر رابطه جنسي با شخص ديگري نداشته ايد نگران نباشيد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی قابل تشخیص است ولی با یک یا دوبار آنهم با انگشت مشکلی نیست