مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مطالبه خسارت

سلام خسته نباشید بنده یک تصادف داشتم که طرف مقابل مقصر صددرصد شد درخواست تامین دلیل دادم 50 میلیون خسارت برای من کارشناسی شد
الان درخواست مطالبه خسارت دادم و میخواستم بدونم اگر طرف مقابل قبل از دادگاه خودرو شخصی خود را بفروشد در اعسار تاثیری دارد و دادگاه متوجه این موضوع می‌شود
و حکم فرار از دین لحاظ میگردد یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعسار قبول نمی شود مگر اینکه ثابت کند اموالش تلف شده یا به هر دلیلی از بین رفته است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
شما باید درخواست تامین خواسته می دادید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله نقل و انتقالات دو سال اخیر برسی می شود و احتمال عدم قبول درخواست اعسار وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
فرار از دین کیفری محقق نشده است
ابطال یا بطلان معامله به لحاظ صوری بودن متصور است.
در اعسار وی نیز این فروش باید موثر باشد....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم فرار از دین نیست
مقصر باید مبلغ خسارت را پرداخت نماید
و در صورت محکومیت می تواند دادخواست اعسار مطرح نماید
و اصولا اعسار پذیرفته نخواهد شد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام بهتر بود تامین خواسته می‌دادید _برای فرارازدین اصولا معاملات دوسال بررسی میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم فرار از دین لحاظ نخواهد شد لیکن دادگاه نسبت به استعلام نقل و انتقالات یکسال اخیر اقدام خواهد نمود و با توجه به آن، اعسار را قبول یا رد می‌نماید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با اثبات این امر که خودرو را جهت فرار از دین به فروش رسانده میتوانید حکم محکومیت به فرار از دین را بگیرید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اگر اموال کافی برای پرداخت دین داشته باشد ایرادی به معامله وارد نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه ایشان اموال دارد اصولاً اعسار موافقت نمی‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اعسار ایشان اعتراض و اثبات انتقال صوری نمایید