مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک در خارج از کشور

با سلام. آیا امکان دارد ملکی در انگلستان بنام فردی در ایران شود؟ نامزدم این ادعا را دارد که ملکی بنام من زده در انگلیس. بجز مدارک شناسایی بنده چیز دیگه ای نداشته و امضایی نکرده ام. آیا امکان داره گفته ایشان صحت داشته باشه؟ ممنون.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در ایران نمیشه اما در انگلیس باید از اداره ثبت و دفترخانه های آنجا سوال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هرکشوری مقررات خاص خودرا دارد ممکن است حرف شوهر شما بلف باشد در برخی از کشورها، برای خرید املاک ، خریدار باید حتما با وکیل ویژه املاک، امر معامله را انجام دهد. در واقع یک شخص به تنهایی و بدون حضور وکیل ملکی، امکان انجام معامله را ندارد.
اکثر کشورها برای جلوگیری از هرگونه کلاهبرداری و زیان های احتمالی طرفین، تمام روند معامله را به صورت رسمی و از مبادی دولتی انجام می دهند. به طوری که از ابتدای اقدام به خرید، تا انتهای معامله، باید ثبت و ضبط گردد.
عمده کشورها مقرراتی دارند که خریدار باید سن قانونی 18 سال را داشته باشد. در غیر این صورت، فردی که به عنوان “والد” یا “ولی” وی می باشد، به صورت نماینده موقت از سوی او، طرف حساب منظور می گردد.
عموما در صورتی که برای خرید خانه در خارج، از وام های بانکی استفاده کنید، سند خانه در رهن بانک به صورت امانت باقی خواهد ماند. این امر به عنوان تضمینی جهت تسویه اقساط بانکی می باشد.
برخی کشورها، برای مهاجرین و افراد خارجی، محدودیت هایی را جهت خرید خانه در نظر می گیرند. به عنوان مثال، مهاجر جدید باید دارای اقامت این کشور باشد؛ یا حداقل 5 سال در کشور مد نظر سکونت داشته باشد. البته این قوانین بسته به عوامل مختلف، متغییر هستند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید قوانین آن کشور مورد بررسی قرار گیرد
اما امکان پذیر است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
امکان صحت دارد ولی شرایط خاص خود را دارد. و ممکن است ک دروغ نیز باش. بهترین کار گرفتن استعلام از ادارات مربوطه در ان کشور به واسطه سفارت می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد.
جهت پیگیری باید از وکلای کشور انگلستان باید سوال کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
بستگی به قوانین آن کشور دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از سفارت ايران حتما استعلام نماييد
اغلب دچار مشكل و به طمع كلاهبرداري و امثال آن مي باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دارا شدن اموال غیر منقول در کشوری دیگر مطابق با قوانین همان کشور است می‌توانید از مراجع ذی‌ربط استعلام ملک فوق را نمایید